Communicatieworkshops


Over communicatie communiceren kunnen we wel. Vaak weten we namelijk wel hoe het moet – of beter – hoe het efficiënter kan. Maar het ook daadwerkelijk doen is een heel ander verhaal!

Het geven van feedback, het brengen van slecht nieuws, het coachen van jouw medewerkers; alles valt en staat met de juiste vragen stellen en de goede dingen zeggen op het handigste moment. Autorijden hebben we niet geleerd door er over te praten. En zo is het ook voor communiceren; je kunt het oefenen en er beter, zelfverzekerder en effectiever in worden!

En daar heb ik dan weer veel mee geoefend. Je kunt mij inzetten voor ‘trainingen op maat’, waarbij we eerst gedetailleerd kijken naar wat voor jou of jouw organisatie het nuttigst is om aan te werken. Hieronder een aantal voorbeelden van trainingen welke hun effect ondertussen bij meerdere bedrijven hebben bewezen:

Presentatie(v)aardiger

Leer jouw eigen gun-factor kennen en ontdek hoe je het inzet om het publiek geïnteresseerd te krijgen in jouw dienst of product. Presenteer jouw boodschap met het grootste effect!
Lees hier meer!

Gek op feedback

Doormiddel van theaterimprovisaties op speelse wijze de feedbackregels eigen maken en deze uiteindelijk linken naar de dagelijkse praktijk op de werkvloer.
Lees hier meer!

Picture Yourself!

Durf letterlijk naar jezelf te kijken wanneer je in je kracht staat én wanneer je weer in die eeuwige valkuil stapt. Na verschillende spelopdrachten ga je in groepjes los met een fotocamera!
Lees hier meer!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laat het me weten!