Filmrol in Indonesië!

15 oktober 2011

Soms kan het snel gaan; maandag auditie doen, dinsdag aangenomen worden en 7 dagen later op het vliegtuig stappen… naar Indonesië! Dit is mij deze week overkomen en daarom ben ik als een gek alle klussen, afspraken en audities aan het afzeggen voor… de komende 2 maanden! Want zolang moet ik daar verblijven voor de repetities en de opnames…!

Veel kan ik nog niet zeggen over de film, behalve dat ik (wederom) stap in de huid van een soldaat, maar deze keer in dienst bij het Koninklijk Nederlands Indisch Leger (KNIL) in de periode 1940-1950. De opnames zullen in verschillende gebieden van het oerwoud, strand en dorpjes van Java plaats vinden.

Ik zal de komende tijd tussen de opnames door, via deze site regelmatig foto’s en verhalen plaatsen van mijn belevenissen in Indonesië. Mijn vliegtuig vertrekt woensdag 19 oktober, en dinsdag 13 december land ik weer op Schiphol. Spannend!!!!!!!!!!

ciao
Wouter

October 15, 2011

Soms kan het snel gaan; maandag auditie doen, dinsdag aangenomen worden en 7 dagen later op het vliegtuig stappen… naar Indonesië! Dit is mij deze week overkomen en daarom ben ik als een gek alle klussen, afspraken en audities aan het afzeggen voor… de komende 2 maanden! Want zolang moet ik daar verblijven voor de repetities en de opnames…!

Veel kan ik nog niet zeggen over de film, behalve dat ik (wederom) stap in de huid van een soldaat, maar deze keer in dienst bij het Koninklijk Nederlands Indisch Leger (KNIL) in de periode 1940-1950. De opnames zullen in verschillende gebieden van het oerwoud, strand en dorpjes van Java plaats vinden.

Ik zal de komende tijd tussen de opnames door, via deze site regelmatig foto’s en verhalen plaatsen van mijn belevenissen in Indonesië. Mijn vliegtuig vertrekt woensdag 19 oktober, en dinsdag 13 december land ik weer op Schiphol. Spannend!!!!!!!!!!

ciao
Wouter